Thuiswerk aangeboden

Nieuwe vacatures thuiswerk

thuiswerkIn dit digitale tijdperk is ook thuiswerk weer populair. In 2015 hebben al duizenden mensen de stap gemaakt vanuit de Bijstandsuitkering naar thuiswerk. Vooral de vrijheid en flexibiliteit spreekt mensen aan. Een nadeel is wel dat u geen vaste collega’s of werklocatie heeft. U voert de werkzaamheden thuis uit achter uw PC of laptop. Voor mensen die zeer gehecht zijn aan de omgang met collega’s kan thuiswerk in het begin erg wennen zijn. Aan de andere kant geeft het natuurlijk enorme vrijheid, je kunt je werk thuis helemaal zelf indelen en perfect combineren met opvang van de kinderen.

Mogelijkheden voor de beginnende thuiswerker

Aan de andere kant zijn er steeds meer beginnende thuiswerkers die dit juist prettig vinden in verband met de mogelijkheid om werk en de opvang voor kinderen of mantelzorg te kunnen combineren. Qua verdiensten hoeft thuiswerk niet onder te doen voor regulier werk op kantoor of administratie. Het belangrijkste verschil zijn de plaats waar de werkzaamheden plaatsvinden en uiteraard de controle/toezicht hierop.

Gratis inschrijven en vandaag al beginnen veel geld te besparen: Sloopdecrisis.nl

Veel mensen zouden juist graag willen thuiswerken om de files te vermijden en het is natuurlijk ideaal voor mensen die niet goed in teamverband of onder directe leiding kunnen functioneren. Met thuiswerk heb je een bepaalde vrijheid die ‘werken voor een baas’ niet heeft. Helaas is het niet altijd even makkelijk om goed betaald thuiswerk te vinden.

Klik hier voor het volledige informatiepakket voor de thuiswerker

thuiswerkster 2Niet alle werknemers en werkgevers zijn geschikt voor thuiswerk omdat het voor sommige beroepen simpelweg onmogelijk is thuis te werken (brandweerman, verpleegster). Wel kan thuiswerken een goed plan zijn voor een aantal administratieve functies en thuiswerken is natuurlijk ideaal voor mensen die bijvoorbeeld telefonische enquêtes willen afnemen of administratief of inpakwerk willen verrichten. Bij deze beroepen maakt het niet zoveel uit of u vanuit huis werkt of vanuit kantoor. Voor mensen in leidinggevende functies, zoals het hogere management, is thuiswerken vaak minder geschikt.

Voor hen is het juist erg belangrijk dat ze dagelijks contact hebben met de werknemers om betrokken te blijven bij de dagelijkse voortgang van het bedrijf. Voor functies op managementniveau kunnen we uw helaas niet helpen met thuiswerk. Op veel functies op MAVO, HAVO, LBO-niveau op MBO-niveau wordt veel op thuiswerk gezocht en de laatste jaren ook steeds meer thuiswerk aangeboden. Voor reguliere vacatures via UWV verwijzen wij u graag naar www.werk.nl,

……

Tagged , , , .Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.