Over Overheid-uitkering

Uitkering-overheid is een verzamelplatform met alle uitkeringsinformatie van UWV en Nederlandse gemeenten.  Ons doel is om met burgers met een uitkering snel en goed antwoord te geven op alle vragen over hun uitkering. Niet langer zoeken op verschillende websites per uitkering maar alle algemene uitkeringsinformatie verzameld op één platform.

Overheid-uitkeringN.B. overheid-uitkering is een initiatief van vrijwilligers die de kennis van vele overheidssites wil bundelen. Voor vragen over uw uitkering of bepaalde wetten adviseren wij u direct contact op te nemen met de betreffende uitkeringsinstantie zoals bijvoorbeeld UWV, SVB of de gemeente of de websites van deze instanties te raadplegen. Onze informatie loopt immers altijd iets achter bij de door instanties gepubliceerde gegevens. Ons doel is informatie verstrekking op algemeen niveau, omdat we werken met vrijwilligers zonder vergoeding kunnen we nooit 100% accuraat zijn. We verzoeken u hier rekening mee te houden als u bepaalde informatie van onze site zou willen gebruiken voor juridische doeleinden, claims, e.d.  Gebruik hiervoor uitsluitend de directe informatie van UWV, SVB , belastingdienst of uw gemeente.

We hopen dat u op overheid-uitkering snel bruikbare informatie kunt terugvinden. Succes!

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

3 Responses to Over Overheid-uitkering

 1. Claudia Frieswijk zegt:

  Geachte,

  buurtservicepunt is een samenwerkingsverband die mensen praktische ondersteuning biedt bij o.a. diverse aanvragen of kwijtscheldingen. ( zie: http://buurtservicepunt.nu/)

  Op uw site zag ik een prachtig overzicht van alle Nederlandse uitkeringen en overige informatie die van belang is voor mensen die een uitkering hebben of gaan ontvangen.

  Op onze Facebook geven wij regelmatig informatie aan mensen. De informatie die u heeft, is geschikt voor onze Facebookpagina (https://www.facebook.com/Buurtservicepunt)

  Mijn vraag aan u is of ik de pagina van u (http://www.overheid-uitkering.nl/) mag plaatsen op de site van onze Facebook om de mensen te informeren.

  Ik kon op uw site niets iets terugvinden over copyright, vandaar mijn vraag.

  Als u vragen heeft, dan beantwoord ik deze graag.

  Met vriendelijke groeten,
  Claudia Frieswijk

  • admin zegt:

   Beste Claudia Frieswijk,

   Dank voor uw reactie. Deze site is tot stand gekomen door een groep vrijwilligers die de informatie overal vandaan moesten ‘plukken’ (UWV, SFB, gemeentes, e.d.) en besloten de hoofdthema’s samen te brengen onder 1 dak. Onbegrijpelijk dat de overheid de burgers zo laat zoeken op verschillende sites.

   Het gaan ons inziens om openbare informatie, maar dan handig verzameld op 1 website. We zouden het erg leuk vinden als u de link plaatst op de facebook pagina.

   In de kerstvakantie gaan we de site weer volledig bijwerken zodat deze begin 2016 helemaal up-to-date is.
   Vriendelijke groet,
   M. Veldkamp namens het hele team van http://www.overheid-uitkering.nl

   • Claudia Frieswijk zegt:

    Beste team van Overheid-uitkering,

    mijn excuus voor late reactie. Vandaag heb ik het geplaatst. De reden was dat de site na Kerstvakantie bijgewerkt zou worden.

    Uw site heeft inderdaad erg veel informatie en ik weet dat veel bewoners hier dankbaar gebruik van zullen maken. Het is inderdaad vaak moeilijk(er ) om de juiste informatie te vinden.

    Heel veel succes met uw site en heel erg bedankt voor alles.

    Met vriendelijke groeten,
    Claudia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *