Disclaimer / over ons

Waarom deze site

Op zoek naar Uitkeringsinformatie? Op overheid-uitkering.nl probeert u gratis op 1 website alle informatie aan te beiden over uitkeringen van onder andere SVB, UWV en Nederlandse gemeenten. Deze site is niet van een overheidsorganisatie maar gebouwd door vrijwilligers die het u makkelijker willen maken, er is ook geen commercieel oogmerk.  Het initiatief is tot stand gekomen na een studieopdracht waarbij bleek dat er veel behoefte is aan 1 informatiepunt.

Deze informatie op dit platform is zorgvuldig tot stand gekomen op basis van verzamelde informatie van o.a. SVB, 114 Nederlandse gemeenten, UWV, diverse organisaties en beroepsgroepen. Aan de inhoud van deze informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. In geval van twijfel aan hier verstrekte informatie adviseren wij u rechtstreeks contact op te nemen met de betreffende uitkeringsinstantie ter verificatie. Wij hopen u met de informatie op deze site van dienst te zijn.

Update: in verband met de corona lockdown die ook ons team trof zijn pagina’s helaa niet meer actueel. We doen er alles aan om dit zo snel mogelijk te actualiseren.

 

Reacties zijn uitgeschakeld.