Betaaldatum Bijstandsuitkering / WWB Zoetermeer

betaaldatum bijstandsuitkering Zoetermeer, Bijstand WWB aanvragen Zoetermeer, betaaldatum vakantiegeld zoetermeerBetaalschema bijstandsuitkering Zoetermeer 2020

Voor de betaling van uw bijstandsuitkering in de gemeente Zoetermeer zie onderstaande schema betaaldatum bijstandsuitkering Zoetermeer 2020. Ook de betaaldatum van het vakantiegeld in Zoetermeer in onder de tabel opgenomen. Voor alle andere informatie over uw bijstandsuitkering / WWB zoals aanvragen, voorwaarden, vermogenstoets, hoogte  bijstandsuitkering en tips of advies: klik hier.

Betaaldata uitkering Zoetermeer 2020:

De gemeente stort uw bijstandsuitkering elke maand op de laatste dag van elke maand op uw rekening. Let op! Het kan een aantal dagen duren voordat het bedrag op uw rekening staat. Dat hangt af van welke bank u heeft.

Vakantiegeld

Het vakantiegeld over uw uitkering wordt 1x per jaar apart van uw uitkering overgemaakt.
In 2020 is dat op 1 juni.

Over het vakantiegeld ontvangt u een aparte specificatie.

Betaaldatum vakantiegeld: in de maand juni

Let op: we adviseren u er rekening mee te houden dat uw bank meestal nog 2 werkdagen nodig heeft om uw uitkering van de gemeente Zoetermeer bij te schrijven op uw rekening. Wilt u zeker weten of uw uitkering daadwerkelijk is betaald en gestort op de aangeven betaaldatum bijstandsuitkering door de gemeente Zoetermeer neem hiervoor eerst contact op met uw bank voordat u dit gaat navragen bij de gemeente zelf. De betaling van uw uitkering kan door gemeente Zoetermeer wel zijn voldaan maar door uw bank nog niet verwerkt en daarom nog niet zichtbaar op uw bankrekening. De betaaldatum bijstandsuitkering Zoetermeer kan hierdoor afwijken van de datum dat u daadwerkelijk over uw geld kunt beschikken. Dit geldt uiteraard ook voor de betaling van het vakantiegeld 2020 door de gemeente Zoetermeer. Tussen de datum van uitbetaling van het vakantiegeld Bijstand in Zoetermeer en het daadwerkelijk op uw rekening staat bijgeschreven kan 1 of 2 dagen verschil zijn. Zoetermeer volgt ook in 2020 dezelfde betalingsprocedure voor de vakantietoeslag als voor de uitbetaling van de reguliere bijstandsuitkering.

Aanvragen van bijstandsuitkering / WWB of meer informatie

Aanvragen van Bijstand of WWB Zoetermeer? Voor de aanvraag bijstandsuitkering in de gemeente Zoetermeer adviseren wij u eerst om goed de algemene voorwaarden te lezen die landelijk van toepassing zijn voor de aanvraag van een Bijstandsuitkering / WWB in Zoetermeer. Vervolgens kunt u zelf bij de gemeente Alkmaar de bijstand aanvragen. Klik hier voor de uitleg.

Voorschot op uw uitkering van gemeente of geldlening? 

bron betaaldata bijstandsuitkering Zoetermeer : gemeente Zoetermeer.

Reacties zijn uitgeschakeld.