Betaaldatum Bijstandsuitkering / WWB Zeist

Betaalschema bijstandsuitkering 2020 Zeist

Wanneer is de betaaldatum bijstandsuitkering Zeist? klik hier voor de betaaldata bijstandsuitkering/wwb Zeist 2017, vakantiegeld, aanvraag uitkeringVoor de betaling van uw bijstandsuitkering in de gemeente Zeist zie onderstaande schema met de betaaldata bijstandsuitkering Zeist zoals deze door gemeente zelf zijn vrijgegeven. Dit betreft zowel de reguliere maandelijkse betaaldata en de betaaldatum van het vakantiegeld 2020.Voor alle andere informatie over uw bijstandsuitkering / WWB zoals aanvraagprocedure, voorwaarden, vermogenstoets, hoogte en tips of advies: klik hier.

De betaaldata bijstandsuitkering Zeist 2020 zijn als volgt:

Deze data gelden tevens voor de volgende gemeenten: De Bilt, Bunnik, Utrechtse Heuvelrug en Wijk bij Duurstede.

 • 7 februari
 • 6 maart
 • 8 april
 • 8 mei
 • 8 juni
 • 8 juli
 • 7 augustus
 • 8 september
 • 8 oktober
 • 6 november
 • 8 december

Betaaldatum vakantiegeld Zeist 2020: 11 juni

U moet er wel rekening mee houden dat uw bank meestal nog circa 1 á 2 dagen nodig heeft om uw uitkering van de gemeente Zeist bij te schrijven op uw rekening. Wilt u zeker weten of uw uitkering daadwerkelijk is betaald en gestort op de aangeven betaaldatum bijstandsuitkering Zeist dan adviseren wij u hiervoor eerst contact op met uw bank voordat u dit gaat navragen bij de gemeente zelf. De betaling van uw uitkering kan door de gemeente Zeist al zijn voldaan maar toch nog niet zichtbaar zijn op uw betaalrekening. De betaaldatum bijstandsuitkering Zeist kan hierdoor afwijken van de datum dat u daadwerkelijk over uw geld kunt beschikken. Dit geldt uiteraard ook voor de betaling van het vakantiegeld 2020 door de gemeente Zeist. Tussen de datum van uitbetaling van het vakantiegeld Bijstand in Zeist en het daadwerkelijk op uw rekening staat bijgeschreven kan 1 of 2 dagen verschil zijn.

Aanvragen van Bijstand of WWB Zeist?

Aanvragen van Bijstand of WWB Zeist? Voor de aanvraag bijstandsuitkering in de gemeente Zeist adviseren wij u eerst om goed de algemene voorwaarden te lezen die landelijk van toepassing zijn voor de aanvraag van een Bijstandsuitkering / WWB in De Bilt, Bunnik, Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede en Zeist. Vervolgens kunt u zelf bij de gemeente Zeist de bijstand aanvragen. Klik hier voor de uitleg.

Aanvragen voorschot op uw uitkering van gemeente of geldlening?

bron betaaldatum bijstandsuitkering De Bilt, Bunnik, Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede en Zeist: Regionale Sociale Dienst Kromme Rijn Heuvelrug

Home      Betaaldatum Bijstandsuitkering Zeist

Wanneer is de betaaldatum bijstandsuitkering Zeist? klik hier voor de betaaldata bijstandsuitkering/wwb Zeist 2020, vakantiegeld, aanvraag uitkering

Reacties zijn uitgeschakeld.