Betaaldatum Bijstandsuitkering / WWB Zaanstad

Betaalschema bijstandsuitkering Zaanstad 2019

Zaanstad betaaldatum bijstandsuitkering WWB betaaldata uitkering Zaanstad, betaaldatum vakantiegeld 2016Wat is de betaaldatum bijstandsuitkering / WWB in Zaanstad? Voor de exacte betaling van uw bijstandsuitkering in de gemeente Zaanstad en betaaldatum van het vakantiegeld zie onderstaande schema betaaldata bijstandsuitkering 2019 Zaanstad  Voor alle andere informatie over uw bijstandsuitkering / WWB zoals aanvragen uitkering, voorwaarden, vermogenstoets, hoogte van de bijstandsuitkering en tips of advies: klik hier.

De betaaldata bijstandsuitkering in de gemeente Zaanstad 2019 zijn als volgt:

Maand Uitbetaaldatum
December 2018 vrijdag 21 december
Januari 2019 vrijdag 25 januari
Februari 2019 donderdag 28 februari
Maart 2019 donderdag 28 maart
April 2019 vrijdag 26 april
Mei 2019 woensdag 29 mei
Juni 2019 donderdag 27 juni
Juli 2019 maandag 29 juli
Augustus 2019 donderdag 29 augustus
September 2019 vrijdag 27 september
Oktober 2019 dinsdag 29 oktober
November 2019 donderdag 28 november
December 2019 maandag 23 december


Let op: 
U moet er wel rekening mee houden dat uw bank meestal nog circa 1 á 2 dagen nodig heeft om uw uitkering van de gemeente Zaanstad bij te schrijven op uw rekening. Wilt u zeker weten of uw uitkering daadwerkelijk is betaald en gestort op de aangeven betaaldatum bijstandsuitkering Zaanstad dan adviseren wij u hiervoor eerst contact op met uw bank voordat u dit gaat navragen bij de gemeente zelf. De betaling van uw uitkering kan door de gemeente Zaanstad al zijn voldaan maar toch nog niet zichtbaar zijn op uw betaalrekening. De betaaldatum bijstandsuitkering Zaanstad kan hierdoor afwijken van de datum dat u daadwerkelijk over uw geld kunt beschikken. Dit geldt uiteraard ook voor de betaling van het vakantiegeld 2019 door de gemeente Zaanstad. Tussen de datum van uitbetaling van het vakantiegeld Bijstand in Zaanstad en het daadwerkelijk op uw rekening staat bijgeschreven kan 1 of 2 dagen verschil zijn. Zaanstad volgt ook in 2019  dezelfde betalingsprocedure voor de vakantietoeslag als voor de uitbetaling van de reguliere bijstandsuitkering.Betaaldatum vakantiegeld: 2 juni

Aanvragen bijstandsuitkering / WWB in Zaanstad of meer informatie?

De uitkering wordt pas overgemaakt door de gemeente Zaanstad als de inkomsten zijn doorgegeven via het volledig ingevulde inkomstenformulier en er een loonstrook van dezelfde maand is meegestuurd. Het verwerken van de stukken duurt gemiddeld circa vijf tot maximaal zeven werkdagen.

Aanvragen van Bijstand of WWB in Zaanstad/Zaandam? Voor de aanvraag bijstandsuitkering in de gemeente Zaanstad adviseren wij u eerst om goed de algemene voorwaarden te lezen die landelijk van toepassing zijn voor de aanvraag van een Bijstandsuitkering / WWB in Zaandam. Vervolgens kunt u zelf bij de gemeente Zaandam de bijstand aanvragen. Klik hier voor de uitleg.

Klik hier voor voorschot op uw uitkering van gemeente of geldlening?

Lees verder op de site voor onder andere thuiswerk en sollicitatietips.

bron betaaldatum bijstandsuitkering Zaanstad: gemeente Zaanstad

Reacties zijn uitgeschakeld.