Betaaldatum Bijstandsuitkering / WWB Venlo

betaaldatum bijstandsuitkering Venlo, Bijstand WWB aanvragen Venlo, betaaldatum vakantiegeld/vakantietoeslag VenloBetaalschema Bijstandsuitkering gemeente Venlo 2019

Voor de betaling van uw bijstandsuitkering in de gemeente Venlo zie onderstaande schema betaaldata bijstandsuitkering Venlo. Voor alle andere informatie over uw bijstandsuitkering / WWB zoals aanvragen, voorwaarden, vermogenstoets, hoogte bijstandsuitkering en tips of advies: klik hier.

Bijstandsuitkering Venlo: Helaas geen jaarkalender 2019 met de reguliere betaaldata bijstandsuitkering ontvangen van de gemeente Venlo. Ook de exacte betaaldatum van het vakantiegeld/vakantietoeslag 2019 is niet bekend. De Gemeente Venlo vermeld het volgende met betrekking tot betaaldatum bijstandsuitkering Venlo:

Betaling

Uw bijstandsuitkering wordt maandelijks achteraf betaald, rond de 12e van de maand daarop. De uitkering van bijvoorbeeld de maand februari wordt dus betaald rond 12 maart.

Vakantiegeld

De bedragen zijn inclusief 5% vakantiegeld. Dat krijgt u niet maandelijks uitbetaald maar één keer per jaar, begin juni. Daarom krijgt u in werkelijkheid maandelijks minder uitbetaald dan de tabel vermeldt.

Let op: houd er rekening mee dat uw bank meestal nog 2 werkdagen nodig heeft om uw uitkering van de gemeente Venlo bij te schrijven op uw rekening. Wilt u zeker weten of uw uitkering daadwerkelijk is betaald en gestort op de aangeven betaaldatum bijstandsuitkering door de gemeente Venlo neem hiervoor eerst contact op met uw bank voordat u dit direct gaat navragen bij de gemeente zelf. De betaling van uw uitkering kan door gemeente Venlo wel zijn voldaan maar door uw bank nog niet verwerkt en daarom nog niet zichtbaar op uw bankrekening.

Aanvragen van bijstandsuitkering / WWB

Aanvragen van Bijstand of WWB Venlo? Voor de aanvraag bijstandsuitkering in de gemeente Venlo adviseren wij u eerst om goed de algemene voorwaarden te lezen die landelijk van toepassing zijn voor de aanvraag van een Bijstandsuitkering / WWB in Venlo. Vervolgens kunt u zelf bij de gemeente Venlo de bijstand aanvragen. Klik hier voor de uitleg.

Voorschot op uw uitkering van gemeente of geldlening?

bron betaaldatum bijstandsuitkering Venlo: gemeente Venlo.

Reacties zijn uitgeschakeld.