Betaaldatum Bijstandsuitkering / WWB Nijmegen

Betaalschema bijstandsuitkering Nijmegen 2020

betaaldatum bijstandsuitkering nijmegen aanvragen bijstand nijmegen, betaaldatum vakantiegeld NijmegenWat is de betaaldatum bijstandsuitkering Nijmegen? Voor de betaling van uw bijstandsuitkering in de gemeente Nijmegen zie onderstaande schema met alle betaaldata van de bijstandsuitkering in Nijmegen per maand. De betaling van het vakantiegeld in de gemeente Nijmegen zal plaatsvinden in de maand mei. Voor alle andere informatie over uw bijstandsuitkering / WWB zoals aanvragen uitkering, voorwaarden bijstandsuitkering, vermogenstoets, hoogte bijstandsuitkering en tips of advies: klik hier.

Betaaldata bijstandsuitkering Nijmegen 2020:

 • donderdag 23 januari
 • vrijdag 21 februari
 • vrijdag 20 maart
 • donderdag 23 april
 • vrijdag 22 mei
 • dinsdag 23 juni
 • donderdag 23 juli
 • vrijdag 21 augustus
 • woensdag 23 september
 • vrijdag 23 oktober
 • vrijdag 20 november
 • vrijdag 18 december

Let op: omdat de statusformulieren met de post worden bezorgd ontvangt u het statusformulier een paar dagen later in de bus.Voorschot op uw uitkering van gemeente of geldlening? 

Een bijstandsuitkering krijgt u alleen op vaste dagen uitbetaald. Voorwaarde is dat u de inkomstenverklaring met eventuele bijlagen op tijd inlevert. Het gereserveerde vakantiegeld wordt in de maand juni uitbetaald. In principe is de betaaldatum iedere maand de 23e. Alleen als die datum in het weekend of op een feestdag valt, is de betaaldatum de eerstvolgende werkdag.

Op deze data maakt de gemeente Nijmegen uw uitkering over naar uw bank. Dit betekent nog niet dat het geld altijd direct voor u beschikbaar is om op te nemen. Houd er rekening mee dat de soms bank nog enige tijd nodig heeft om de uitkering bij te kunnen schrijven op uw rekening. Vraag altijd eerst na bij uw bank of uw uitkering al is bijgeschreven voordat u contact opneemt met de gemeente Nijmegen. De betaling van uw uitkering kan door de gemeente Nijmegen al zijn voldaan maar toch nog niet zichtbaar zijn op uw betaalrekening. De betaaldatum bijstandsuitkering Nijmegen kan hierdoor afwijken van de datum dat u daadwerkelijk over uw geld kunt beschikken. Dit geldt uiteraard ook voor de betaling van het vakantiegeld 2020 door de gemeente Nijmegen. Tussen de datum van uitbetaling van het vakantiegeld Bijstand in Nijmegen en het daadwerkelijk op uw rekening staat bijgeschreven kan 1 of 2 dagen verschil zijn. Dit is ook van toepassing op de betaling van het vakantiegeld 2020 in Nijmegen. Het vakantiegeld dat u ontvangt in 2020 zal waarschijnlijk 1 a 2 dagen later op uw rekening zijn bijgeschreven.

Aanvragen van Bijstand of WWB Nijmegen? Voor de aanvraag bijstandsuitkering in de gemeente Nijmegen adviseren wij u eerst om goed de algemene voorwaarden te lezen die landelijk van toepassing zijn voor de aanvraag van een Bijstandsuitkering / WWB in Nijmegen. Vervolgens kunt u zelf bij de gemeente Nijmegen de bijstand aanvragen. Klik hier voor de uitleg.

Lees verder op de site voor onder andere thuiswerk en sollicitatietips

Home Overheid-uitkering

Reacties zijn uitgeschakeld.