Betaaldatum Bijstandsuitkering / WWB Nijmegen

Betaalschema bijstandsuitkering Nijmegen 2019

betaaldatum bijstandsuitkering nijmegen aanvragen bijstand nijmegen, betaaldatum vakantiegeld NijmegenWat is de betaaldatum bijstandsuitkering Nijmegen? Voor de betaling van uw bijstandsuitkering in de gemeente Nijmegen zie onderstaande schema met alle betaaldata van de bijstandsuitkering in Nijmegen per maand. De betaling van het vakantiegeld in de gemeente Nijmegen zal plaatsvinden in de maand mei. Voor alle andere informatie over uw bijstandsuitkering / WWB zoals aanvragen uitkering, voorwaarden bijstandsuitkering, vermogenstoets, hoogte bijstandsuitkering en tips of advies: klik hier.

In onderstaande overzicht vindt u de data waarop u in 2019 uw statusformulier ontvangt en wanneer uw uitkering zal worden gestort.

Let op: omdat de statusformulieren met de post worden bezorgd, zijn de data in de kolom ‘ontvangst statusformulieren’ een schatting. Mogelijk ontvangt u het statusformulier een paar dagen later in de bus.

Betaaldata 2019
Maand Betaaldatum Laatste inleverdatum statusformulier
Januari woensdag 23 jan maandag 31 dec
Februari vrijdag 22 feb donderdag 31 jan
Maart vrijdag 22 mrt donderdag 28 feb
April dinsdag 23 apr zondag 31 mrt
Mei donderdag 23 mei dinsdag 30 apr
Juni vrijdag 21 jun vrijdag 31 mei
Juli dinsdag 23 jul zondag 30 jun
Augustus vrijdag 23 aug woensdag 31 jul
September maandag 23 sep zaterdag 31 aug
Oktober dinsdag 22 okt maandag 30 sep
November vrijdag 22 nov donderdag 31 okt
December vrijdag 20 dec zaterdag 30 nov

Novemberdonderdag 22/1120/1123/11Decembervrijdag 21/1219/1224/12


Let op:
omdat de statusformulieren met de post worden bezorgd ontvangt u het statusformulier een paar dagen later in de bus.Voorschot op uw uitkering van gemeente of geldlening? 

Een bijstandsuitkering krijgt u alleen op vaste dagen uitbetaald. Voorwaarde is dat u de inkomstenverklaring met eventuele bijlagen op tijd inlevert. Het gereserveerde vakantiegeld wordt in de maand juni uitbetaald. In principe is de betaaldatum iedere maand de 23e. Alleen als die datum in het weekend of op een feestdag valt, is de betaaldatum de eerstvolgende werkdag.

Op deze data maakt de gemeente Nijmegen uw uitkering over naar uw bank. Dit betekent nog niet dat het geld altijd direct voor u beschikbaar is om op te nemen. Houd er rekening mee dat de soms bank nog enige tijd nodig heeft om de uitkering bij te kunnen schrijven op uw rekening. Vraag altijd eerst na bij uw bank of uw uitkering al is bijgeschreven voordat u contact opneemt met de gemeente Nijmegen. De betaling van uw uitkering kan door de gemeente Nijmegen al zijn voldaan maar toch nog niet zichtbaar zijn op uw betaalrekening. De betaaldatum bijstandsuitkering Nijmegen kan hierdoor afwijken van de datum dat u daadwerkelijk over uw geld kunt beschikken. Dit geldt uiteraard ook voor de betaling van het vakantiegeld 2019 door de gemeente Nijmegen. Tussen de datum van uitbetaling van het vakantiegeld Bijstand in Nijmegen en het daadwerkelijk op uw rekening staat bijgeschreven kan 1 of 2 dagen verschil zijn. Dit is ook van toepassing op de betaling van het vakantiegeld 2019 in Nijmegen. Het vakantiegeld dat u ontvangt in 2019 zal waarschijnlijk 1 a 2 dagen later op uw rekening zijn bijgeschreven.

Aanvragen van Bijstand of WWB Nijmegen? Voor de aanvraag bijstandsuitkering in de gemeente Nijmegen adviseren wij u eerst om goed de algemene voorwaarden te lezen die landelijk van toepassing zijn voor de aanvraag van een Bijstandsuitkering / WWB in Nijmegen. Vervolgens kunt u zelf bij de gemeente Nijmegen de bijstand aanvragen. Klik hier voor de uitleg.

Lees verder op de site voor onder andere thuiswerk en sollicitatietips

Home Overheid-uitkering

Reacties zijn uitgeschakeld.