Betaaldatum Bijstandsuitkering / WWB Helmond

Helmond betaaldatum bijstandsuitkering Helmond, Bijstand / WWB betaaldata uitkering HelmondBetaalschema bijstandsuitkering Helmond 2020

Voor de betaling van uw bijstandsuitkering in de gemeente Helmond (inclusief Asten, Deurne, Geldrop-Mierlo, Gemert-Bakel, Laarbeek en Someren): zie onderstaande schema met betaaldata bijstandsuitkering Helmond. Het vakantiegeld in de genoemde gemeenten zal in 2020 zal samen met de reguliere betaling plaatsvinden in de maand mei 2020. Voor alle andere informatie over uw bijstandsuitkering / WWB zoals aanvragen, voorwaarden, vermogenstoets, hoogte  bijstandsuitkering en tips of advies: klik hier.

Uitkering aanvragen of aanvullende informatie?

Betaaldatum voor de volgende situaties in 2020 Vaste uitbetalingsdatum
Bijstandsgerechtigden mét parttime werk Voor de 10e van de maand erop.
Bijstandsgerechtigden -zowel met als zonder werk- die vanaf 1 maart 2017 uitkering hebben Voor de 10e van de maand erop.
Bijstandsgerechtigden zonder parttime werk die al voor 1 maart 2017 uitkering hadden Eind van dezelfde maand.

Let op: Wij adviseren u er rekening mee te houden dat uw bank meestal nog 2 werkdagen nodig heeft om uw uitkering van de gemeente Helmond bij te schrijven op uw rekening. Wilt u zeker weten of uw uitkering daadwerkelijk is betaald en gestort op de aangeven betaaldatum bijstandsuitkering Helmond neem hiervoor eerst contact op met uw bank voordat u dit gaat navragen bij de gemeente zelf. De betaling van uw uitkering kan door gemeente Helmond namelijk wel tijdig zijn voldaan maar door uw bank nog niet verwerkt en daarom nog niet zichtbaar op uw bankrekening. De betaaldatum bijstandsuitkering Helmond kan hierdoor afwijken van de datum dat u daadwerkelijk over uw geld kunt beschikken. Dit geldt uiteraard ook voor de betaling van het vakantiegeld 2020 door de gemeente Helmond. Tussen de datum van uitbetaling van het vakantiegeld Bijstand in Helmond en het daadwerkelijk op uw rekening staat bijgeschreven kan 1 of 2 dagen verschil zijn. Helmond volgt ook in 2020 dezelfde betalingsprocedure voor de vakantietoeslag als voor de uitbetaling van de reguliere bijstandsuitkering.

Voorschot op uw uitkering van gemeente of geldlening? 

Aanvragen van Bijstand of WWB Helmond? Voor de aanvraag bijstandsuitkering in de gemeente Helmond adviseren wij u eerst om goed de algemene voorwaarden te lezen die landelijk van toepassing zijn voor de aanvraag van een Bijstandsuitkering / WWB in Helmond. Vervolgens kunt u zelf bij de gemeente Helmond de bijstand aanvragen. Klik hier voor de uitleg.

Lees verder op de site voor onder andere thuiswerk en sollicitatietips

bron betaaldata bijstandsuitkering Helmond: Senzer

Reacties zijn uitgeschakeld.