Betaaldatum Bijstandsuitkering / WWB Eindhoven

betaaldatum bijstandsuitkering WWB Eindhoven aanvragen bijstand Eindhoven, betaaldatum vakantiegeld EindhovenBetaalschema bijstandsuitkering gemeente Eindhoven 2020

Van de gemeente Eindhoven hebben we onderstaande opgave mogen ontvangen met betrekking tot de betaaldata bijstandsuitkering 2020.

Rond de 15de van elke maand staat de uitkering op uw rekening. Het bedrag kan op de 15de nog de hele dag gestort worden. Als de 15e in het weekend valt staat het geld uiterlijk de vrijdag ervoor op uw rekening. De uitkering wordt achteraf betaald. Voorbeeld: de uitkering van de maand juli, ontvangt u op 15 augustus. (zie tabel onder).  Voor alle andere informatie over uw bijstandsuitkering / WWB zoals aanvraagprocedure, voorwaarden, vermogenstoets, hoogte  bijstandsuitkering en tips of advies: klik hier.

Wanneer er op de 15de geen geld op uw rekening is gestort, informeer dan bij uw casemanager inkomen naar de reden.

Voorschot op uw uitkering van gemeente of geldlening? 

Let op: houd er rekening mee dat uw bank meestal nog 2 werkdagen nodig heeft om uw uitkering van de gemeente Eindhoven bij te schrijven op uw rekening. Wilt u zeker weten of uw uitkering daadwerkelijk is betaald en gestort op de aangeven betaaldatum bijstandsuitkering Eindhoven neem hiervoor eerst contact op met uw bank voordat u dit gaat navragen bij de gemeente zelf. De betaling van uw uitkering kan door gemeente Eindhoven zelf wel al zijn voldaan maar nog niet door uw bank verwerkt en daarom niet zichtbaar op uw bankrekening. De betaaldatum bijstandsuitkering Eindhoven kan hierdoor afwijken van de datum dat u daadwerkelijk over uw geld kunt beschikken. Dit geldt uiteraard ook voor de betaling van het vakantiegeld 2020 door de gemeente Eindhoven. Tussen de datum van uitbetaling van het vakantiegeld Bijstand in Eindhoven en het daadwerkelijk op uw rekening staat bijgeschreven kan 1 of 2 dagen verschil zijn.

Aanvragen bijstandsuitkering / WWB in Eindhoven of andere vragen?

Aanvragen van Bijstand of WWB Eindhoven? Voor de aanvraag bijstandsuitkering in de gemeente Eindhoven adviseren wij u eerst om goed de algemene voorwaarden te lezen die landelijk van toepassing zijn voor de aanvraag van een Bijstandsuitkering / WWB in Eindhoven. Vervolgens kunt u zelf bij de gemeente Eindhoven de bijstand aanvragen. Klik hier voor de uitleg.

Lees verder op de site voor onder andere thuiswerk en sollicitatietips

bron betaaldatum bijstandsuitkering Eindhoven: gemeente Eindhoven.

Reacties zijn uitgeschakeld.