Betaaldatum Bijstandsuitkering / WWB Drechtsteden

Drechtsteden, betaaldatum bijstandsuitkering Drechtsteden, WWB betaaldata uitkering Drechtsteden, betaaldatum vakantiegeld 2016Betaalschema bijstandsuitkering Drechtsteden 2020

Voor de betaling van uw bijstandsuitkering in de Drechtsteden zie onderstaande schema voor de betaaldatum bijstandsuitkering Drechtsteden. Het vakantiegeld 2020 zal in juni worden uitgekeerd. Dit schema met betaaldata bijstandsuitkering Drechtsteden 2020 is van toepassing op de plaatsen Alblasserdam, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht. De data zijn op basis van de gegevens vrijgegeven door de Drechtsteden. Voor alle andere informatie over uw bijstandsuitkering / WWB zoals aanvraagprocedure, voorwaarden, vermogenstoets, hoogte en tips of advies: klik hier.

De betaaldata voor de bijstandsuitkering in de gemeente Drechtsteden 2020 zijn:

 • vrijdag 31 januari
 • vrijdag 28 februari
 • dinsdag 31 maart
 • donderdag 30 april
 • vrijdag 29 mei
 • dinsdag 30 juni
 • vrijdag 31 juli
 • maandag 31 augustus
 • woensdag 30 september
 • vrijdag 30 oktober
 • maandag 30 november
 • woensdag 30 december

Betaaldatum vakantiegeld 2020: vrijdag 29 mei

Let op: U dient er rekening mee te houden dat uw bank meestal nog 2 werkdagen nodig heeft om uw uitkering van de gemeente Drechtsteden bij te schrijven op uw rekening. Wilt u zeker weten of uw uitkering daadwerkelijk is betaald en gestort op de aangeven betaaldatum bijstandsuitkering Drechtsteden neem hiervoor dan eerst contact op met uw bank voordat u dit gaat navragen bij de gemeente zelf. De betaling van uw uitkering kan door gemeente Drechtsteden namelijk wel al zijn voldaan maar door uw bank nog niet verwerkt en daarom nog niet zichtbaar op uw bankrekening. De betaaldatum bijstandsuitkering Drechtsteden kan hierdoor afwijken van de datum dat u daadwerkelijk over uw geld kunt beschikken. Dit geldt uiteraard ook voor de betaling van het vakantiegeld 2020 door de gemeente Drechtsteden. Tussen de datum van uitbetaling van het vakantiegeld Bijstand in Drechtsteden en het daadwerkelijk op uw rekening staat bijgeschreven kan 1 of 2 dagen verschil zijn. Dit is ook van toepassing op de betaling van het vakantiegeld 2020 in Drechtsteden: Alblasserdam, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht. Het vakantiegeld 2020 zal waarschijnlijk 2 à 3 juni op uw rekening zijn bijgeschreven.

Aanvragen van Bijstand of WWB Drechtsteden?

Voor de aanvraag bijstandsuitkering in de gemeente Drechtsteden adviseren wij u eerst om goed de algemene voorwaarden te lezen die landelijk van toepassing zijn voor de aanvraag van een Bijstandsuitkering / WWB in Drechtsteden. Vervolgens kunt u zelf bij de gemeente Drechtsteden de bijstand aanvragen. Klik hier voor de uitleg.

Lees verder op de site voor onder andere thuiswerk en sollicitatietips.

 Voorschot op uw uitkering van gemeente of geldlening?

bron betaaldatum bijstandsuitkering Drechtsteden: Sociale Dienst Drechtsteden

Reacties zijn uitgeschakeld.