Betaaldatum Bijstandsuitkering / WWB Deurne

Betaalschema bijstandsuitkering 2020 Deurne

Wanneer is de betaaldatum bijstandsuitkering Deurne? klik hier voor de betaaldata bijstandsuitkering/wwb Deurne 2017, vakantiegeld, aanvraag uitkeringVoor de betaling van uw bijstandsuitkering in de gemeente Deurne (inclusief Asten, Deurne, Geldrop-Mierlo, Gemert-Bakel, Laarbeek en Someren) zie onderstaande schema met de betaaldata bijstandsuitkering Deurne zoals deze door gemeente zelf zijn vrijgegeven. Dit betreft zowel de reguliere maandelijkse betaaldata en de betaaldatum van het vakantiegeld 2020.Voor alle andere informatie over uw bijstandsuitkering / WWB zoals aanvraagprocedure, voorwaarden, vermogenstoets, hoogte en tips of advies: klik hier.

De betaaldata bijstandsuitkering Deurne 2020 zijn als volgt:

Betaaldatum voor de volgende situaties in 2020 Vaste uitbetalingsdatum
Bijstandsgerechtigden mét parttime werk Voor de 10e van de maand erop.
Bijstandsgerechtigden -zowel met als zonder werk- die vanaf 1 maart 2017 uitkering hebben Voor de 10e van de maand erop.
Bijstandsgerechtigden zonder parttime werk die al voor 1 maart 2017 uitkering hadden Eind van dezelfde maand.

U moet er wel rekening mee houden dat uw bank meestal nog circa 1 á 2 dagen nodig heeft om uw uitkering van de gemeente Deurne bij te schrijven op uw rekening. Wilt u zeker weten of uw uitkering daadwerkelijk is betaald en gestort op de aangeven betaaldatum bijstandsuitkering Deurne dan adviseren wij u hiervoor eerst contact op met uw bank voordat u dit gaat navragen bij de gemeente zelf. De betaling van uw uitkering kan door de gemeente Deurne al zijn voldaan maar toch nog niet zichtbaar zijn op uw betaalrekening. De betaaldatum bijstandsuitkering Deurne kan hierdoor afwijken van de datum dat u daadwerkelijk over uw geld kunt beschikken. Dit geldt uiteraard ook voor de betaling van het vakantiegeld 2020 door de gemeente Deurne. Tussen de datum van uitbetaling van het vakantiegeld Bijstand in Deurne en het daadwerkelijk op uw rekening staat bijgeschreven kan 1 of 2 dagen verschil zijn.

Betaaldatum vakantiegeld Deurne 2020: in de maand mei gelijktijdig met de uitkering

Aanvragen van Bijstand of WWB Deurne?

Aanvragen van Bijstand of WWB Deurne? Voor de aanvraag bijstandsuitkering in de gemeente Deurne adviseren wij u eerst om goed de algemene voorwaarden te lezen die landelijk van toepassing zijn voor de aanvraag van een Bijstandsuitkering / WWB in Deurne. Vervolgens kunt u zelf bij de gemeente Deurne de bijstand aanvragen. Klik hier voor de uitleg.

Aanvragen voorschot op uw uitkering van gemeente of geldlening?

bron betaaldatum bijstandsuitkering Deurne:  Senzer

Home      Betaaldatum Bijstandsuitkering Deurne

Wanneer is de betaaldatum bijstandsuitkering Deurne? klik hier voor de betaaldata bijstandsuitkering/wwb Deurne 2020, vakantiegeld, aanvraag uitkering

 

Reacties zijn uitgeschakeld.