Betaaldatum Bijstandsuitkering / WWB Lelystad

Lelystad betaaldatum bijstandsuitkering Lelystad WWB betaaldata en aanvragen uitkering Lelystad, uitbetaling vakantiegeld lelystad Betaalschema bijstandsuitkering gemeente Lelystad 2017

Van de gemeente Lelystad ontvingen we helaas geen kalender 2017 met maandelijkse betaaldata bijstandsuitkering of de betaaldatum vakantiegeld Lelystad 2017. De gemeente Lelystad verklaard wel het volgende:

“U ontvangt de bijstandsuitkering 1x per maand, rond of op de 25e van iedere kalendermaand. De gemeente doet de uitbetaling na inlevering en goedkeuring van het wijziging- statusformulier over de voorgaande maand indien dit in uw situatie van toepassing is. Niet iedereen is verplicht maandelijks een wijzigingsformulier in te leveren, uw contactpersoon informeert u hier verder over als dit voor u het geval is. Zie voorbeeld onder.

Voorbeeld werking: Wanneer u inkomsten ontvangt in de maand januari, vermeldt u dit op het formulier over de maand januari. Dit formulier moet voor 1 februari worden ingeleverd, dan worden uw inkomsten op de uitkering van februari gekort.

De maandelijkse algemene bijstand wordt exclusief vakantietoeslag uitbetaald. De vakantietoeslag wordt gereserveerd en eens per jaar uitbetaald. Deze betaling is enkele dagen later dan de maanduitkering van de maand mei. Wanneer de bijstand tussentijds wordt beëindigd, wordt de vakantietoeslag eerder volledig uitbetaald.”

Voorschot op uw uitkering van gemeente of geldlening? 

U moer er rekening mee houden dat uw bank meestal nog circa 1 á 2 werkdagen nodig kan hebben om uw uitkering van de gemeente Lelystad bij te schrijven op uw betaalrekening. Wilt u zeker weten of uw uitkering daadwerkelijk is betaald en gestort op de aangeven betaaldatum bijstandsuitkering Lelystad neem hiervoor eerst contact op met uw bank voordat u dit gaat navragen bij de gemeente zelf. De betaling van uw uitkering kan door gemeente Lelystad wel zijn voldaan maar door uw bank nog niet volledig verwerkt en daarom nog niet zichtbaar op uw bankrekening.

Voor alle andere informatie over uw bijstandsuitkering / WWB zoals aanvragen, voorwaarden, vermogenstoets, hoogte  bijstandsuitkering en tips of advies: klik hier.

Aanvragen van Bijstand of WWB Lelystad? Voor de aanvraag bijstandsuitkering in de gemeente Lelystad adviseren wij u eerst om goed de algemene voorwaarden te lezen die landelijk van toepassing zijn voor de aanvraag van een Bijstandsuitkering / WWB in Lelystad. Vervolgens kunt u zelf bij de gemeente Lelystad de bijstand aanvragen. Klik hier voor de uitleg.

Lees verder op de site voor onder andere thuiswerk en sollicitatietips

bron betaaldata bijstandsuitkering Lelystad: gemeente Lelystad.

Home

Reacties zijn uitgeschakeld.